Win een ABB omvormer!

Een breed aanbod: Oplossingen van installaties in woningen tot volledige PV- energiecentrales.

Zien is geloven. Dat weten we bij ABB ook. Mogen we u overtuigen van de omvormers van ABB? Neem de uitdaging aan, doe mee aan onze 15 seconden challenge!

U maakt daarbij kans op een gratis omvormer (tot 8,5 kW) én kunt zich gratis aanmelden voor een training t.w.v. € 250,-!

 1. Solar portfolio volledig ontwikkeld voor snelle, gemakkelijke en juiste installatie

  Een breed aanbod: Oplossingen van installaties in woningen tot volledige PV- energiecentrales.

  Zo is er bijvoorbeeld de ABB Installer App. De handige tool om ABB omvormers snel en gemakkelijk in bedrijf te stellen. Met deze applicatie kunt u tot 50 omvormers met één handeling in bedrijf nemen. Door het scannen van de QR-codes op de omvormers kan dit zelfs in zeer korte tijd gebeuren.

 2. Ongekende betrouwbaarheid voor gegarandeerde stroom in piekperioden

  Ongekende betrouwbaarheid voor gegarandeerde stroom in piekperioden

  ABB's energieopslagsysteem REACT 2 voor woningen stelt huiseigenaren en verhuurders bijvoorbeeld in staat om energie die door hun installatie tijdens piekperioden wordt geproduceerd op te slaan voor perioden met een hogere energievraag.

  De oplossing bestaat uit een 3,6 kW of 5 kW, enkelfasige ABB-omvormer en een lithium-ionbatterij die 4 kWh bruikbare energie levert en is uit te breiden tot 12 kWh.

 3. Continu innoveren

  Toekomstbestendig door onze nieuwste innovaties

  De meest gangbare plek voor een omvormer in een bestaande woning is op zolder aangezien dit zo dicht mogelijk bij de panelen zit. De meterkast zit bij deze woningen echter vaak op de begane grond.

  Met de ZV-16 kunt u als installateur gemakkelijk de omvormer verbinden met de meterkast door gebruik te maken van de bestaande wasmachine aansluiting

 4. Extra efficiënt door energie-opbrengst te optimaliseren en te monitoren

  Extra efficient door energie-opbrengst te optimaliseren en monitoren

  Zo is er bijvoorbeeld de PVS-100/120-TL, ABB's driefasige stringomvormer met groot vermogen. De omvormer is er voor zowel grond gemonteerde gedecentraliseerde PV systemen als grote commerciële toepassingen.

  Deze stringomvormers met vermogens tot 120 kW vergroot de ROI voor op de grond gemonteerde- en grote dak toepassingen. Met de zes MPPT’s met ieder 4 gemonitorde ingangen wordt de energie-opbrengst geoptimaliseerd, zelfs in schaduwrijke situaties.

 5. Een breed aanbod: Oplossingen van installaties in woningen tot volledige PV- energiecentrales

  Een breed aanbod: Oplossingen van installaties in woningen tot volledige PV- energiecentrales.

  ABB biedt een compleet portfolio van stringomvormers, stringboxen en energie-opslagsystemen voor alle soorten PV installaties, ongeacht de schaal. Van woonhuizen tot industriële toepassingen. Zo zijn er stringomvormers voor kleine installaties vanaf 1.2 kW beschikbaar tot stringomvormers voor volledige zonneparken tot 175kW.

Wat vinden andere installateurs?

Wat vinden andere installateurs?
De betrouwbaarheid van de ABB omvormers is erg hoog. Ook is de ondersteuning door ABB weer voor 100% opgepakt. Klasse!

Han & Jeffrey Extercatte - Extercatte Energy B.V.
extercatte-energy.com

Wij hebben voor een groot tuinbouwproject in Tunesië voor ABB gekozen omdat hun PVS-100/120-TL (ABB's driefasige stringomvormer met groot vermogen) op erg veel panelen is aan te sluiten en behoorlijk uniek is in de markt.

Harry Zuijderwijk - CombiCoop B.V.
combicoop.nl

Bent u er klaar voor? Start de challenge en maak kans op een ABB PV omvormer!

Start de challenge